Планиграмма

Увидеть Бетельгейзе
                !!
                !!!!
                !!!!!!!!
                !!!!!!!!!!!!!!
                !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                !!!!!Я  Л Ю Б Л Ю  Ж И З Н Ь!!!!!!!!!
                !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                !!!!!!!!!!!!!!
                !!!!!!!!!!
                !!!!!
                !!


                24.XII.13

 


       У.Б. :   п л а н и г р а м м а

               


                * * *