У стилi джаз...

Наталья Сидорак
                Любить - значит видеть чудо, невидимое для других.
                Франсуа Мориак

                Dedicated to D.M.
                P.S.: I`m sinking in your eyes...
                and this is amazing...

Цей вечір був наповнений тобою
По самі вінця...
Саксофоніст здавався нереальним,
І плакав блюз...
Відбиток губ... і крапля від вина
Повзла по стінці...
Вона дивилася крізь нього в нікуди.
Він повернувсь
І зник в пітьмі прокуреного залу,
Не озирнувшись...
Вона сиділа просто на східцях...
Текла сльоза...
А ти не міг відвести погляд свій,
На мить забувшись...
У цьому натовпі живими були
Лиш ти й вона...
Твій погляд надто ніжно цілував
Її коліна.
Оголено-доступні й недосяжні -
Все водночас...
Ти все дививсь... і раптом холодок
Пробіг по спині...
Від пристрасті?... Чи просто зазвучав
Вечірній джаз...
Лиш постать в світлі тусклих ламп... Така містична
І загадкова...
Вона дивилась прямо в твої очі,
Без зайвих фраз.
Ти знав, що ти приходитимеш знову...
І знову... й знову...
Шукати погляд тих очей посеред ночі
У стилі джаз...

14.08.2013