Туфельки Попелюшки

Олись Лапковский
Що ж це було божевіллям
з першого дня тренувань
навчатися вальсу на високих підборах
(ексе,  хенд мейд, золоті, девятьзполовиноюсантиметрові),
навіть коли доладу не вміла на них стояти.
Все ж таки я це зробила,
бо мала лише такі туфлі.
Дурепа! Сама ж і купила…
Не знаю, що сталось зі мною,
та, вправно вальсуючи вже,
заникала туфлі подалі,
й танцюю тепер босоніж.
Що з цього приводу скажеш?
Напевно, нонконформістка…