Випускникам батьк вське слово укр

Ирина Козленко
Перегортаючи сторіночку життя,
Що має скромну назву –Школа
Ви залишаєте дитяче сприйняття,
І все, що біля вас було довкола…
Розкрився перед вами світлий шлях,
Цікава і незвідана дорога,
Що у доросле вас веде життя,
Від рідного для вас порога.
Батьківський наш наказ буде таким:
Куди б не завела вас доля ваша.
І де б ви не були, і не були б ви ким,
Чеснотами хай повниться життєва чаша.
Чужого не беріть - навчайтеся чужому,
Батьків і школу  не сраміть, бо то є гріх.
Якщо ж вам буде важко – повертайтеся додому,
Якщо вам буде добре- повідомте всіх.
Тож, як то кажуть, як поють…
Нехай Господь благословляє вашу путь!

31.05.2013