З Днем Андр я

Анжелика Машина
З Днем Андрія!

Всіх Андреїв та Андрейків,
Я всіх щиро вітаю,
Народжених на Вкраїні-неньці,
Щиро з радістю вітаю!

Щоб було затишно на свято –
В домі і на вулиці,
Українці вище ніс, як брат з братом,
Посмішки даруємо в п’ятницю!

Іменини у Андрія!
І життя іде, вирує,
Бережіть життя єдине,
На Подолі церква ще існує!

Всіх Андреїв з Днем Ангела,
В грудневу заметіль!
На плечі тільки доброго Ангела,
Хай Бог пошле звідусіль!

13.12.2013 р.