Депрес я

Красный Саня
У стрічках нова історія
Про те як усе іде не так
Змарнів зелений переступає поріг меланхолія
А на душі поколює їжак
І все наче добре
Останні події складаються задовільно
Настрій грає мов манери кобри
Я не я відчуття божевільного
Це все підступна
Підступна красуня депресія
Накинула пута
Встромляє палиці в колеса
Навіщо ти так жорстоко
Тебе ж ніхто не чіпав
Вагаюсь у подальших кроках
Вже гуль нормально нахапав
Будь ласка відпусти мене крихітко
Давай попрощаємось назавжди маленька
Відпусти дай на повні груди дихати
Давай давай прощай одненька