Мудрим

Красный Саня
Чому довкола вітер
Що несе метушню проблем
Чомусь серце холодне бо нікому зігріти
А з уст лунають сотні порожніх тем
Як вибратись з цього лона
Щоб залишитись живим
Щоб не впасти в кому
Бути мудрим а не просто старим
Почни з себе з початку
Припини борсатись в купах гною
Залатай дірки латками
Говори за потреби бо вистачає славних героїв
А ось на останок
Існує книга мудрості
Яка зцілить твої рани
Навчить любити з юності