Важко

Красный Саня
Я просто вражений
Як іноді емоції ковтають заживо
І все те близькі люди
Розбивають груди
Одні події вгору підносять
Від інших в землю зариваєш носом
Вже давно давно дорослий
Так хочеться сказати досить
Стаєш усвідомлюєш що це не кінець
Ось ось вийде сонячний промінець
Візьме і втішить
Аналізуєш і будеш приймати серйозні рішення
А зараз замовкни просто
Ця проблема зовсім не гостра
А повсюди простір безмежний
Світ навколо жорстокий а не ніжний