Я буду кохати..

Анастасия Епифанова
Я буду кохати тебе доки не згасне життя.
Я буду чекати тебе, бо болюче чуття.
Я буду прохати тебе за свої почуття.
Я буду карати себе за чорне й байдуже буття.

Я буду іти дорогою важкою,
На склін підіймусь та й знову зірвусь.
За своэю долею тяжкою,
Об камень я знов підопрусь.

Я буду на зустріч до тебе летіти,
На крилах маленького дива з небес.
Я буду завжди, неперервно хотіти,
Лиш тільки с тобою яскравих чудес.

Для меня ти - квітка яскрава, эдина,
Ота що лиш квітне один раз в житті.
Для тебе моя найщиріша хвилина,
Ота що задіне усі почутті.