Дощ де

Красный Саня
Чи доводилось вам насолоджуватись дощем
Симфонією крапель і ще
Вода у землю вільним падінням
Насичує живі коріння
Краплі стікають з обличчя
Мов сльози з неба
Так само по особливому незвично
Щось не хочеш але змушуєш себе що треба
Чому він так ворожить
Чому його майже всі люблять
Напевне що спокійний не тривожить
Просто крапає нічого не губить
Не знаю як для вас
Чи може це щось означає
Дощ іде мінливо не слухає наказ
Щоб розраду позитивом заряджати