Давай забудемо, що було, та розлуки

Анатолий Заступ
Так п’янко осінь дихає в уста
І в серце сонця маленького  стуки.
Чомусь дурепами кохання проросте
І за довіру доля вже, як божа мука. 

Навіщо шаленіє естетство і рветься,
Плани будує на якесь майбутнє?
Та розгубивши все, нікчемою зміїться,
Собі,  як ворог,  інших лає люто.

Давай  забудемо, що було, та розлуки,
І біль у непроникливих  очах.
Серця відкриємо та стиснем руки,
Тепло розділимо, що бажано,  в  ночах.