Чекання

Алла Фликинштейн
За вікнами дощ крапотить
і сонце осіннє не сяє.
Пташина у вирій летить -
природа на зиму чекає.

Опеньки стрункі на пеньку-
неначе на варті солдати.
Калина червона в гайку
морозів чека - дозрівати.

Тумани густі ізрання.
І мряка... У лісі - ні звуку...
Жде зиму мала дітлашня,
бо краще вже сніг, ніж  багнюка.

Природа чекає зими...
ЇЇ не минеш, не об*Їдеш...
На неЇ чекаємо й ми -
ТИ взимку додому приїдеш !