Щастя

Алла Фликинштейн
Візьму у руки олівець,
перо чи то фломастер,
Альбом, чи просто- папірець
і намалюю ЩАСТЯ !

Таке небесно-голубе,
красиве-прекрасиве!
Очима схоже на тебЕ
і, як і Я, щасливе,
             А.Я.