А у мами одне бажання

Лиана Халоша
А у мами одне бажання,
Знай навчає та вчить мене:
Не пройди повз людське страждання,
Зупинись, поможи - біль мине.

Відчини для людей своє серце
І душею весь світ обійми.
Ти візьми за взірець собі сонце:
Світить всім, гріє всіх - знаєм ми.

І відшукуй в собі завжди мудрість,
І в любові живи, не в злобі.
Не пускай в своє серце байдужість,
Бо найбільший це ворог тобі.