Люблю

Исихуа
                Люблю тебе, як гуси воду,
                Люблю, як пташечки свободу.
                Кохаю до бестями, сонце,
                Що посміхаєшся в віконце
                Моєї чорної душі.
                Ти світло в мороці журби,
                Ти протидія ворожби.
                Ти оберіг мого життя,
                Ти сутність мого каяття.
                Ти вітер щирості й свободи,
                Бажання жити і рости.
                Ти жаль і смуток від негоди,
                Коли не поруч будеш ти.
                Тебе кохаю й у вісні я,
                Кохаю подихом думок.
                До тебе лину в своїх мріях,
                Моєї перемоги – ти вінок.
                Ти недосяжна і далека,
                Надумана і непроста.
                Ти подорож моя велика,
                Я вірую-ти дійсно та, кого кохаю…