Неакварельнi етюди дощу

Наталья Сидорак
                для Д.М.

Візьми собі, -
Усе що маю, я віддам,
Якщо бажаєш...
Свої пісні
Співатиму стрімким вітрам...
Та ти чекаєш...
Немов у сні, -
Яка різниця, - так чи ні?
Ти й сам це знаєш...
В календарі,
Мов шрами, викреслені дні.
І меж немає...
 
Малює дощ
Етюди на моїм вікні
Неакварельні...
В бруківках площ
Ховали ліхтарів вогні
Свій біль пекельний...
А з-під підошв
Летіли краплі водяні -
Синьо-пастельні...
 
Осінній дощ
Вже вкотре вимивав з душі
Піски пустельні...

20.11.2013