Де НАШI Козаченьки, Козаки..?

Леся Танюк
Де є НАШІ Козаченьки, Козаки..?


Ще такого в УКРАЇНІ не бУло,
Аби ЖІНКА КОЗАКОМ бУла..!(Це я про себе).
Дітей при ЦАРІ на Майдан не вели,
Із політичної та злої тьми.


Ви згадали УКРАЇНСЬКІ КРУТИ?!
КРУТАМ в УКРАЇНІ зараз не бути!
Хіба можна Дітей НАШИХ дурить,
На віки, на життя,- не на мить.


Проти кого ви на Майдан пішли,
ЯНУКОВИЧ Люди, вірте, не з пітьми!
Ви Людям розказали все про Євро?
Розказали - ми не жебраки!Ні тернам!


Ви РОСІЇ Люди та не бійтесь... А,
Живіть, працюйте,- і не буде зла!