Пiсня

Борис Ровинский
Як же ти далеко
Зiронька у небi.
Бiлою лелекой
Я лечу до тебе.

I якшо впаду я
На чужому полi,
Ты до мене прийдеш
Стрункою тополей.

Станеш над коханым
Листям залопочиш,
Туги i печалi
Мавкой залоскочиш.

Милая жадана,
Як бузок духм’яна,
Ты зi мною будеш,
Навiть у бурьянi…