Я розбуджу як зiйде сонце

Наталья Сидорак
                Д.М. присвячується...

Поміж зірки
Летіли сни
В твоє віконце...
Забудь журбу,
Я розбуджу
Як зійде сонце...
Під шепіт крон
Поринь у сон,
Немов у казку...
Торкнусь чола
Й тобі до тла
Віддам всю ласку...
Крилом надій,
Торкнувшись вій,
Вдихну всю ніжність...
Тобі віддам
Свого життя
Всю білосніжність...
Лети крізь сни
Поміж зірки
В світи незнані...
 
Я ж цілуватиму
Крізь сон
Уста жадані...

09.09.2013