Намалюю цей день...

Наталья Сидорак
                Д.М. присвячується...

Намалюю цей день. На палітрі змішаю всі фарби.
Намалюю свій настрій зеленим, під колір очей...
Намалюю рум`янець, додавши рожевої барви,
Й скину геть назавжди сірий смуток зі своїх плечей...
 
Намалюю любов, ледь прозору, мов ранішні роси...
Тихий смуток розлуки я ледь голубим підведу.
Золотим - світанкове сонце в моєму волоссі,
А червоним - палкий поцілунок в осіннім саду...
 
Намалюю тебе теплим променем чистого світла,
Що так стрімко прорізав весь спектр моєї душі...
Я дістала мольберт. А в саду вже жоржини розквітли...
 
Пелюстками жоржин опадали для тебе вірші...
 

16.09.2013