Чи варто у нiчному безголоссi шукати музику?

Наталья Сидорак
                В наши дни люди всему знают цену,
                но ничего не умеют ценить.
                Оскар Уайльд

Чи варто у нічному безголоссі
Шукати музику?
Ти цілував мене? Чи то мені здалося?
Летіли гудзики...
Вели нас зорі вдвох Молочним Шляхом
Кудись у безвість...
Ти полетиш безстрашним в небо птахом,
В стрімку безмежність...
 
А я пливтиму через океани
На всіх вітрилах!
Мене злякати шквальними вітрами
Їм не під силу!
Зливались в ночі два серцебиття
В потоці світла...
Давайте додамо в своє життя
Побільше квітів!
 
Ті миті щастя - в них лиш ти і я
Посеред неба...
Ти - пілігрим на преріях життя...
Іди, раз треба...
Тебе не втримає незримою рукою
Тяжіння сила...
Візьми, прошу, візьми мене з собою!
Я маю крила!

21.08.2013