Caluj mianie

Матэ Лакиато
Цалуй мяне, калі ласка, так,
як толькі ты адзіны ўмееш
чуць твой водар і смак...ммм...
а ты ад позірку майго шалееш
вар-яцкі настрой, бясконцы прыпынак
мы не ведаем нумароў тэлефона,
але яшчэ некалькі хвілінак... ячшэ...
і нас абурае стома...
Цалуй мяне, калі ласка, так,
быццам у апошні раз -
ну такая вось банальшчына - прабач,
гэта проста такая зіма...