Ночь

Анастасия Епифанова
Ніч. Тиша. Зірки. Пустота.
Темрява. Ліс. Тоненька ріка.
Місяць. Крізь вітви. Лише простота.
Ручка. Листок. Та порожня строка.

Дерево. Вітер. Трава шелестить.
В темряві дівчинка досі тремтить.
Чорне буття її знову манить,
Серденько досі від страху болить.