я чую, як навколо тебе танцю пов тря

Виктор Берллин
я чую, як навколо тебе танцює повітря
здається, цієї зими всі працюють на заповіти
снігу ще нема, але люди вже здались у полон
приходь сьогодні сюди: тут неперервно сон

додай себе у щоденну розсилку
перечитай останні твіти, смс, новини
вимкни все, йди до дерев, рахувати гілки
десь чекают саме тебе невпинно

і як зустрінеш, торкайся одразу
більше люби, прощай образи - вже
міжлюддя - це особлива форма сказу
коли без упинку треба ще