мен! запов! д!

Алёна Бабий
не живи минулим

не плануй майбутнє

не пий мутнє

нікому нічого не обіцяй

не заручайся

не помічай зухвалих посмішок в спину

не тримай при собі насильно

не матюкайся

не сподівайся на тривале й щасливе

та

не люби сміливих