Украинська злободенна

Валентина Домчина
Ой князі наші гетьмани
Що ж ви наробили,
Обіцяли з неба манну,
А самі забили.

Ой князі наші гетьмани,
Що ж то воно буде,
Ми не хочемо обману,
Бо ми чесні люди.

Ой князі наші гетьмани,
Прийдіть до базару,
Обрахуєм і обважим
Краще ніж Азаров.

Ой князі наші гетьмани,
Здали наші нерви,
Нікудишні гривні мані-
Подавайте єври.

Ой князі наші гетьмани,
Нащо нам Росія,
Що як зомбі споконвіку
Добре й вічне сіє.

Ой князі наші гетьмани,
хочемо в Європу,
Щоби вільно незалежно
Мити пані попу.

Ой князі наші гетьмани,
Що ж то скажуть предки,
Що не вірили в оману
Звабної кокетки.