Щоби осв дчитись ним на останн

Анатолий Заступ
Тьмяніє день, у небі  плаче синь,
Ось-ось вже чорна ніч настане.
Забув я слова світлого глибінь,
Щоби освідчитись ним на останнє.

Ховає жовтень барви золоті,
Вітри – бродяжки, ті  майстри  ховати.
Залишся, дорисуй  зі мною...  холости,
Все розуміє осінь і зове кохатись?