Я зайчик

Игорь Герасименко Кременчугский
Я – зайчик, невеселий і голодний 
живу один в холодному бору.
А навкруги – неприбрані городи.
Чи зле, що їх хоч трішки приберу?

Покинутий врожай ваш трішечки під’їм я,
заможні люди, зайчика простіть.
Бо навіть сніг під лапками моїми
спокусливо капустою хрустить!

12.2003