Кохання не витв1р поета

Александр Корнелюк
Кохання – не витвір поета,
Чарівне, палке почуття!
Маленька  частинка сонета,
Велика частина життя!

Кохання за гроші не купиш,
У полі його не знайдеш.
Про нього повідають руки,
Що лагідно пестять тебе.

Про нього цілунки говорять,
Що тануть, як мед, на вустах.
Велике  ромашкове море,
В тендітних жіночих руках.

Кохання – це аура світла,
Що ллється теплом навкруги.
Ти проліском першим  розквітла -
Немає і сліду нудьги…

Кохання-не примха поета,
Величне, як світ, почуття!
Воно не розмінна монета,
А сенс існування-буття!