***

Стрельцов Николай
http://www.stihi.ru/2013/12/24/7369

Из дневника гастарбайтера.

 Сэрэдын дэвяноста. Кытай дэлат тавар. Кавказ, Вьэтнам и Абрам дэлат навар. На Чэркызон половын мэст заныл Кавказ. Асталной мэст заныл Вьэтнам. Руска лох пакупал кытайска тавар, платыл дэнга Кавказ, Вьэтнам и Абрам.
 Начал двэтысячна. Кытай дэлал тавар. Кавказ, Вьэтнам и Абрам дэлат навар. Руска лох пакупал кытайска тавар, платыл дэнга Кавказ, Вьэтнам и Абрам.
 Сэрэдын двэтысячна. Кытай дэлал тавар. Кавказ, Вьэтнам и Абрам дэлат навар. Руска лох платыл дэнга Кавказ, Вьэтнам и Абрам.
 Конэц двэтысачна, начал двэтысачнадэсата. Абрам дэлал кыдай. Чэркызон разгонай.