Щоб бути з Партi ю регiонiв

Леся Танюк
Щоб бути з Партією регіонів..?!


Щоб мені бути з Партією регіонів,
І бити дужо, на жаль самій у ДЗВОНИ,
Не треба бути й в ПАРТІЇ САМІЙ...
От так ЗУБРИЦЬКА С.П., іду до дій.


Здаватися я тут і НЕ збираюсь,
З ПОЛІТИКОЮ зовсім я НЕ граюсь.
Я вірю, що ПРЕЗИДЕНТ НАС ЗАХИСТИТЬ,
А заодно, і ПАРТІЮ СВОЮ не зганьбить.


ПЕРЕВЕРЗЄВІЙ ПРИВІТ ВЕЛИКИЙ я передаю,
І НАШІЙ замечательній, ЛЕДІ - Ю.
Через тебе я, лишилась без роботи,
А ти знов прийнялася до охоти...


Все мрієш, що із села я таки поїду,
Та НІ, НЕ їду. Читай вже краще ЄНЕЇДУ!(І мрій!). ВЕСЕЛОГО НОВОГО РОКУ!