Уряд зрозумiйте, i, послухайте...

Леся Танюк
Значить Прем`єр-Міністр виступає,
Ніде в ДЕРЖАВІ Часу не гає...
Ми ж ЙОГО і слухати не хочемо,
А з мови все ЙОГО регочемо..!


Ми, УКРАЇНЦІ - пращури НАРОДУ,
УКРАЇНСЬКОГО КОЗАЦЬКОГО РОДУ.
МИ, громадяни ВЕЛИКОЇ КРАЇНИ,
МИ, ВЕЛИКОЇ КОЗАЦЬКОЇ ЗМІНИ.


МИ, не хочемо найліпше працювати,
Про Господу, й УКРАЇНУ дбати.
А хочемо усе готове мати...
А ще в АМЕРИКУ велику грати!


Послухайте уважно ПАНА АЗАРОВА,
ЗРОДІТЬСЯ, ЛЮДЕ,знову й ЗАНОВО!