З Днем Народження, Котеня

Мария Тарасюк
Ти полишаєш мене на свята
Кохана дiвчинка моя.

Така усмiхнена завжди
I невагома.
Красуня, миле немовля,
Неначе маки в полi.

Ти любиш ромашки.
Сама, як (бiла) плашка.
Помаранчевий колір -
Підкреслює виразність твою.

Лише поглядом зводиш усiх наповал.
Чищущi карi оченятка-
Красивi i манливi водночас.
Притягують до себе кращих з Нас.
Друзiв твоiх найвiрнiших,
Схожих i найщирiший.

Нове знайомство.
Поглядом торкнулись,
Помiтили одразу ми себе.
I потягнуло,
І не лиша у спокої й тепер.

Ти-мiй скарб.
Вiднайдений у великому мiстi.