Слушна мить

Наталия Малыхина
І вперше, і вдруге, і втретє
Ваш телефон мовчить.
Мабудь для мене –
Це не слушна мить.
Я вчора не побачила Вас
І спокою мого закінчився запас.
Чи зустріч з вами потрібна мені?
Я, напевне, не можу сказати ні,
Але я не можу і сказати так.
В голові у мене якийсь фаршмак.
Мабуть я ще трохи посплю.
Уві сні спитаю луну.
Якщо вона вкаже мені слушну мить,
Я наберу вас і телефон ваш мені відповість.