Полiтика, i внутрiшня, i, зовнiшня!

Леся Танюк
Керувати КРАЇНОЮ дуже НЕ легко,
Се ніжність і твердість,-НЕ кеглі!
Хіба на ТАТКА ніхто не СЕРДИВСЯ,
Як СИН Народився, як СИН Народився.


А МАТИ, А МАТИ ЩЕ СУВОРІША Є,
СУВОРІША НАВІТЬ, НІЖ ОБСЄ..!
А ми ж, усе ж, ЛЮБИМО НАШИХ БАТЬКІВ,
ЧАСТО ВГАМОВУЄМО, ЛЮТИЙ ми гнів.


Я, у ВІКТОРА ЮЩЕНКО усе ж УЧИЛАСЬ,
На ПОЛІТИЧНІЙ, новітній ... ниві
Він також казав потрібні СЛОВА
Коли про Бандеру, ішла вже МОЛВА!


Бандера-ГЕРОЙ ... УСІЄЇ ... КРАЇНИ,
Та ДІТИ у Школах, сердиті, без зміни! (Без зміни,-без зради, бо це ПРАВДА!).