***

Роза Ахмадиева 2
 Туктап калып барган юлыннан,
 Анларсынмы ,эйтэр сузлеремне ?
 Сизэрсенме, йорек жылымны?.
 Каршы чыгарсынмы , ераклардан,
 Сине сагынып агер баралсам? 
 Ерак араларны  якын итеп,
 Килэрсенме, жаным , кил дисем?
 Алырсынмы, иркем , кулларымны,
 Берге  булык  диеп , мин бирсем?.
 Якын кебек  кайнар сэюумне,
 Кабул итерсенме, белдерсем?????