Тобi

Самарианенок
Моє серце в останній час так нестерпно болить,
І в очах гасне світло, і лайка зривається з вуст.
Тільки знав би, що я собі думаю й що мені снить…
Чи то я їду з глузду, чи від мене тікає глузд?
Я сміюсь і сумую, джерельце емоцій бринить
І кровавою чорною сумішшю б’є через край.
Дай мені лиш подумати трохи, як після жить.
Дай одну тільки мить.
Не спіши. Не злітай.
Постривай...

***

Ти.
Ти – це ти. Не ховаєш своїх почуттів,
Ти простий і тому так до біса знайом.
Від життя ти чекаєш веселощів та відкриттів,
А мені тільки й треба, щоб поруч зі мною ішов.
Завжди.

***

Десь далеко, отам, нагорі - сіре, тихе, суворе небо.
Підхопивши мій настрій, накрапує сивий музика.
А в калюжах я бачу стійке віддзеркалення тЕбе.