13?

Ливневый Лис
Не дивись на мене мов на зранену
в моїх кишенях для твоєї щирості затісно.
Якби могла-я б в соте тебе зрадила
а не просила допомоги слізно.

Якби могла,я б в соте тебе вдарила
й іще мільйон раз послала до біса.
Та я лишень мирюсь й безсило падаю,
бо в тебе погляд втомленого лиса.