На чёрном кофе ночь поставит знаки

Анатолий Заступ
На чорній каві ніч поставить знаки
Місяць накидає прозорих доріжок.
“Стрілець” і “Риба” – знаки зодіаку,
Ранкова зірка розповість про їх зв’язок.

Від щастя що залишиться на ранок?
Порожнє ліжко у одній з квартир.
Ніч крадькома завіється під  ганок
Шепочуть губи :”Ти мені повір...”