Гори, Ялинко!

Евгения Солод
Гори, Ялинко! Буде він Новим!
Знов на життя новий відкриє погляд...
І мрії оживуть разом із ним...
А про минуле залишиться спогад.

Що змінить щось на краще він - не факт.
Та вже не повернути ті надії...
І знову б'ються всі серця у такт,
Майбутнє опускається під вії...

Вже північ на годиннику тремтить,
Як жити - знов дарує нам підказку.
Гори, Ялинко, в цю чудову мить
І, вкотре, відчини нам двері в казку.