Укра н мил й!

Нина Дюбченко
Рідна моя Україно, я тобі бажаю,
Щоб у мирі ти жила від краю і до краю!
Щоб цвіла ти і раділа,  горя не пізнала
Щоби мудрою тебе усі називали!
Нехай Новий рік несе віру  і надію
Щоб збулися у людей усі, їхні, мрії.
Розквітала щоб любов в Україні милій,
Бо без неї  люди, всі, хворі  і безсилі!
Я бажаю  в кожну  хату  миру і достатку
Нехай людоньки радіють не тільки на святки.
Нехай схаменуться ті,  що крадуть донині
Віддадуть  усі борги і Богу й людині