Троянда чорна не в мо й руц лежить

Анатолий Заступ
Очима жовтими нас відшукає ніч,
Засвище вітер у провулку скоро.
Забуть   минуле... хочеться мені
У нас побачення у цю холодну пору.

Борги заплатимо, є  часові сліди
На зморшках перших ранньої утоми.
Мені руки  гарячої не віднайти,
А пальцям хочеться відчути щось знайоме.

Заплаче свічка на столі і віск збіжить,
Оркестр зіграє пісню про розлуку.
Троянда чорна не в моїй руці лежить,
Та серце відчуває смерті муку.