A wind is blowing at my house covered with snow

Света Фейхи
A wind is blowing at my house covered with snow.
And a wonderful summer is coming nearly –
In meadows, in valleys, hidden from the wind,
In green lawns, in early flowers.
But when the Sun rises, it begin to burn like a Firebird.
The flowers are blooming, but I am invisible.
I am waiting for my Pilgrim.
I need no sun, no light only soul.
I could drink but I need no rain.
I need no air, I can’t breath it.
I have no strength. I’ll lose it.

* * *
Мой дом на ветру, запорошенный снегом.
А рядом проносится дивное лето,
В долинах, в ложбинах от ветра укрытых,
В полянах зеленых, в цветах нераскрытых
Поутру.
Но стоит лишь солнцу забиться,
Оно разгорается, словно жар-птица.
Цветы раскрываются, я же незрима,
Я все еще жду своего Пилигрима.
Ни солнце, ни света, душа нужна рядом.
И я напилась бы, дождя же не надо.
И воздуха. Нет для меня в нем дыханья.
И силы. Я их все равно растеряю.