You have blue eyes Отражение неба в глазах

Света Фейхи
You have blue eyes -
The sky is reflecting in them.
It is a marvel that happened to you
When a vine has come from sky.

* * *
У тебя голубые глаза -
Это небо в тебе отразилось.
Это чудо с тобою случилось,
Когда с неба спустилась лоза.