Яргъируш

Сажидин Саидгасанов
Марфадин михьи стIалар ири,
Цуькверин винел кIватI жеда вири.
Вун акур чIавуз зун жеда дири,
Муьгьуьббатдин нур-экв гвай,яргъируш!

Вун рикIе аваз къекъвезва чилел,
Кьакьан тир гъетер хъуьрезва  кьилел.
Шадвилин накъвар къвезва кьве вилел,
Муьгьуьббатдин нур-экв гвай,яргъируш!

Цуькверин атир гьар патахъ чикIиз,
Гузва майданар вуна зи рикIиз.
Ракъинизни кваз кIанзавач акIиз,
Муьгьуьббатдин нур-экв гвай,яргъируш!

Уьмуьрдин кьисмет, гележег гуьзел,
Ашкъидин мани цIаразва мецел.
Зи рикIин сирер катзава къецел,
Муьгьуьббатдин нур-экв гвай,яргъируш!

Ирид жуьредин нурарин кIватIал,
Иридра къизгъин жезва рикIин тIал.
Сажидина чан гузва вун патал,
Муьгьуьббатдин нур-экв гвай,яргъируш!