Весна

Вадим Букреев
Сниг танути начав
 Я з подивом за цим спостеригаю морозець бильше снига трымав
 Ще бильше сонечко пригрило и снижни кочегури розтопило
 Тепер як тилькы сонечко встае то земля нагривае и снигу вже немае сниг и мороз вид сонца як вид чумы забигли хто зна куди
И скожним дньом теплишае аж настрий веселишае
Ось на деревах бруньки розпустились земелька зеленою ковдрою накрилась
А роно вранци ластивка весняну писню заспивала 
((((Весна пришла))))))                (((((((Весна пришла)))))