Ти зажди мене...

Виктор Симоненко 2
Ти зажди мене, зажди
Залишайся назавжди
Ти зажди, не поспiшай,
Ти мiй РАЙ.

Ти зажди, не поспiшай,
Ти одна моє кохання,
Ти мене не залишай
З надвечiр’я до свiтання.

Твої очi волошковi,
Тихi янголи грайливi
Ми зустрiнемось у школi
По весняному щасливi.

Покохаємося люба,
Моє сонечко весняне,
Ти моєму серцю люба…
Хай погане все розтане.

Ти зажди мене, зажди
Вся бiлява та пухнаста
Я з тобою назавжди
Моє щастя i нещастя.

День закоханих прийде,
То для всiх велике свято
Восьме Березня буде…
Знову будемо кохатись.

12 лютого 2010 року
Вiктор Симоненко