З НЕ забутоi Iсторii як Лiтератури!

Леся Танюк
З НЕ забутої Історії як Літератури!
ШЕКСПІР, ШАХТАР, ШЕВЧЕНКО,-хіба НЕ тури?
Влаштовуєм з Великого, таке мале ...
Що ДОБРИМ ЛЮДЯМ давно вже зле..!


ШЕВЧЕНКО дивиться вам у вічі як ШАХТАР,
Мов із ЦЕРКВІВ Старих, Великий Поламарь!
Вам чорно-темно,- роздивіться... Світло,
Де Святість Ваша, Совість де? ПОМІТНО?!


Шахтар ШЕВЧЕНКО! Так, ШЕВЧЕНКО є ШАХТАР,
А ЯНУКОВИЧ Люди, - НАШ Є ПОЛАМАРЬ
СХИЛІТЬСЯ, Люди, та до землі ВКЛОНІТЬСЯ,
А краще, ЯНУКОВИЧУ усі разом, ПОКЛОНІТЬСЯ!


ЯНУКОВИЧ УКРАЇНЕЦЬ - Слов`яни наші ...
Наш УКРАЇНСЬКИЙ ПРЕЗИДЕНТ! Ви Не пропащі,
ЯНУКОВИЧ ЛЮБИТЬ НАС:і Ви... Любіть,-
...й уночі, й у День, і в будь-який,
             МОМЕНТ!