Скоро, скоро Новый год!

Иваненко Виктор Михайлович
Скоро, скоро Новый год !
Зачекався вже народ.
Наступает будто кстати
Після виборчих дебатів.

Политический накал
Нам багато показав.
К нам пришли американцы,
На майдані ж пісні й танці.

И теперь уже видны
Революції плоди:
Мало биотуалетов
Між яскравих їх наметів...

З Новим годом Украина
Поки ти іще єдина !



И.В. 30.12.2004г.