Мы грийим ий мох щ!

Васыль Брыль-Кобзар
Хули ж нам що ВВ

Мы гонды во грубый затопылы й ж,
Гой, да аж в двух Ка каморк!
И во: а тут жэ й отравылысь в МГИМО.

И, ну, а ек щэ ты туткы ж думаф:
Юхты у нас щэ ж О!
Ну, з МозырСКый масл-сырзавод.

А тамкы е, МА, щэ нейка й клемКА Ш,
Шо зары во й тута во й
Дасць нам щэ й цюкр з жовтым кольр.

Но  ты скажы гэтэ во прыдуркам.
Да ж так воно й завшый було ж!
Ну, варыв Буц на ***Торы моркв.

А ты садыв колы дэ ву тугрыкав
Типа жа й долар больш,
Чым выйРойс во в Тонь.
Да, ну, й щэ й в Тань, хы, Бежок.

Во так, во так топлять в грубах дубари ж.
Хоть ты йих зриж на гальлё вж.
Ну, пошлы й та й заснулы ж тайКом зь. А дым валЛыць хай  сквозь вокн.
Комын жэ в  нас шэ с шызо:
Ну, трэ бо аж тры йих в жоп
(Пожарных жуков).

Так шо прывет с новым рок:
Рвэмо ж питардый на Бог.